Kokoomuksen yhdistykset Lapualla

Lapuan Kokoomus

Puheenjohtaja Harri Seppälä

Kokoomus haluaa kehittää Suomea vastuullisesti. Hyvinvoivien ihmisten valtio rakentuu turvallisuudelle ja vakaudelle. Kokoomuslainen Suomi on vapaa, länsimainen yhteiskuntajärjestykseen perustuva avoin yhteiskunta, jossa yksilönvapaus ja ihmisoikeudet on turvattu.


Lapuan Kokoomusnaiset

Puheenjohtaja Susanna Suokko

Kokoomusnaisten poliittisen toiminnan pohjana ovat kokoomuslaiset vapauden, vastuun ja demokratian, mahdollisuuksien tasa-arvon, sivistyksen, kannustavuuden, suvaitsevaisuuden ja välittämisen arvot. Kokoomusnaiset tarkastelee laajoja yhteiskunnallisia kysymyksiä erityisesti mahdollisuuksien tasa-arvon näkökulmasta ja esittää oman vaihtoehtonsa niin puolueessa kuin muuallakin yhteiskunnassa.

Kokoomusnuoret

Puheenjohtaja Juuso Tynjälä

Kokoomusnuoret tarjoaa nuorille edellytyksiä vaikuttaa yhteiskunnassa ja menestyä politiikassa. Se kokoaa toimintansa alle 30-vuotiaat kokoomuslaiset.Tiistejoen Kokoomus

Puheenjohtaja Veli Sipilä


Tiistenjoen Kokoomus on Tiistenjoen kylän oma paikallisyhdistys, joka kokoaa tiistejokelaiset kokoomuslaiset yhteen.


Kokoomuksen kunnallisjärjestö 

Puheenjohtaja Kai Pöntinen

Tähän kuuluvat kaikki paikallisyhdistykset ja kunnallisjärjestöllä on oma hallitus.
Lapuan Kokoomus kiittää Harri Seppälää upeasta työstä ja kampanjasta jossa saimme olla mukana. Tästä alkoi monta hyvää polkua ja tietoisuus Lapuasta levisi. Kontakteja ja ystäviä löytyy nyt laajalti ympäri maakuntaa. Laitetaan askelmerkit kohdalleen, työ jatkuu! 91

Eduskuntavaaliehdokas Harri Seppälä

Lapualainen, juuriltani maatilan poika Alajärven Menkijärveltä. Nykyisin asun Lapualla ja olen jo vuosien ajan toiminut yrittäjänä useissa perustamissani yrityksissä.

Takavuosina olen ollut mukana kuntapolitiikassa kolme vaalikautta. Eduskuntaan pyrin ensimmäistä kertaa ja haluan päästä vaikuttamaan yhteiskunnallisesti merkittäviin asioihin laajemmin. Olen tekojen mies ja tavoitteeni on toimia aina reaktiivisesti – ennen kaikkea saada asioita oikeasti tapahtumaan.

Opintojeni jälkeen toimin puolustusvoimien viestiupseerina vuosina 1982-1995, työskentelin muun muassa Seinäjoella ja Kauhavalla. Sotilasarvoni on kapteeni.

Toisenlaista työkokemusta sain toimittajana paikallisradiossa ja -televisiossa. Yrittämisen halun myötä minusta tuli tuotesuunnittelija perustamiini yrityksiin. Vuosien varrella olen työllistänyt kymmeniä ihmisiä muovi- ja metallialan yrityksissäni. Patenttimäärieni myötä minua voi kutsua myös keksijäksi.

Olen osallistunut yrittäjäjärjestön toimintaan yli 20 vuotta ja osan siitä ajasta toiminut puheenjohtajana.

Liikunta ja urheiluseuratoiminta ovat antaneet minulle paljon, ihmisten liikuttaminen on näkynyt myös omien yritysten toiminnassa ja tavoitteissa.

Vapaa-aikani täyttävät kitaran soitto, urheilu ja mökkeily Lappajärvellä. Lasten vanhempana olen päässyt seuraamaan heidän kasvutaivalta ja kehitystä, olen kiitollinen siitä mitä musiikki ja urheilu ovat heille antaneet.

Harva asia on koskettanut sydäntäni niin paljon kuin vapaaehtoistyön suuri voima, erityisesti silloin kun apua kerätään ihmisille jotka sitä todella tarvitsevat.
ALUEVAALIEHDOKKAAT LAPUALLA 2022

Aluevaaliehdokkaat 2022
Aluevaaliehdokkaat 2022