Kahvila Korvassa ti 12.1. klo 18. Ilmoittautuminen etukäteen whatsup ryhmäämme. Aiheina toisiimme tutustuminen, koulutus, aikataulutus, kuntavaaliohjelma, kaffeen juonti jne. Toinen vastaava päivä to 21.1. klo 18 jolloin menemme jo kuitenkin myös eteenpäin muissa asioissa. Tervetuloa.

Kokoomuksen Lapuan Kunnallisjärjestön ja Lapuan Kokoomuksen hallitusten järjestäytymiskokous pidettiin to 7.1. klo 18 alkaen.

Lapuan Kokoomus on mukana Lapualla järjestettävässä yhteisöllisessä Kaunein Jouluikkuna-kilpailussa. Ikkunamme on hyvin perinteinen seimimaisema jolla haluamme viedä ajatukset Joulun alkuperäiseen tarkoitukseen, Jeesuslapsen syntymäjuhlaan. Viereisessä ikkunassa taas Sauli tonttulakkeineen koristelee kuusen iloksemme ja on taiteillut muutamat...

Yhteiskunnassamme pahoinvointi lisääntyy kaikissa eri ikäryhmissä. Kouluterveyskyselyn tuloksia tarkasteltaessa voidaan surullisena todeta, että sekä fyysinen että psyykkinen pahoinvointi on lisääntynyt myös lasten ja nuorten kohdalla. Vähäinen liikunta, puutteelliset ravitsemustottumukset ja liian vähäinen uni ovat usein näiden taustalla. Lisäksi...

Kokoomuksen Lapuan Kunnallisjärjestön ja Lapuan Kokoomuksen Syyskokoukset Korvassa to 24.10.2019 (klo 18 Kunnallisjärjestö ja n. klo 19 Lapuan Kokoomus). Tervetuloa!

Välikysymys

21.09.2019

Välikysymys hallituksen talous- ja työllisyyspolitiikasta