Markkinahumua

12.5.2023

Olemme mukana Lapuan kuuluisilla markkinoilla perjantaina klo 9-18.  Tule mukaan viettämään kaunista perjantaita, toimittelemaan ja ehkä tekemään elämäsi älykkäin päätös eli liittymään Kokoomuksen jäseneksi. Kaikkien osallistujien kesken nimittäin arvotaan älykello. Löydät meidät paikalta nro 78.

On aika laittaa viime vuoden tileihin leima päälle ja siirtää katse tulevaan. Kokoomuksen Lapuan Kunnallisjärjestön ja Lapuan Kokoomuksen kevätkokoukset pidetään ke 3.5.2023 klo 18 omissa tiloissamme, Korvakahvilassa Asemakadulla. Kaffepannu on lämmin, tervetuloa!

Lapualainen monialayrittäjä, Kapteeni, keksijä ja innovaattori Harri Seppälä hakee Pohjanmaalta mandaattia Eduskuntaan. Alajärveläislähtöinen toiminnan mies päätti viime syksynä, että Nyt on oikea aika tehdä tekoja. Seuraa Harrin matkaa www.harriseppala.fi ja päiväkohtaisia menoja Instagramissa tai Facebookissa. Nyt on oikea aika valita numero 91!

Kokoomuksen valtuustoryhmä haastoi istuvat ja tulevat ehdokkaat siistimään Lapuaa ja tekemään Sydämellisiä tekoja yhdessä. Kokoomuksen porukasta parikymmentä sydämellistä lähti parin hengen ryhmissä siivoamaan Lapuan keskustan sotkuja. Saatiin hyvää jälkeä aikaan! Alangon, Halpa-Hallin, Simpsiöntien keskiosan, Rautieaseman, Simpsiön yläasema ja...

Kiinnostaako yhteisten asioiden hoito, ärsyttääkö kun sinulle tärkeät asiat eivät mene eteenpäin, olisiko sinulla ratkaisut päivän polttaviin kysymyksiin juuri Lapualla?

Kokoomuksen Lapuan Kunnallisjärjestön ja Lapuan Kokoomuksen hallitusten järjestäytymiskokous pidettiin to 7.1. klo 18 alkaen.

Kahvila Korvassa ti 12.1. klo 18. Ilmoittautuminen etukäteen whatsup ryhmäämme. Aiheina toisiimme tutustuminen, koulutus, aikataulutus, kuntavaaliohjelma, kaffeen juonti jne. Toinen vastaava päivä to 21.1. klo 18 jolloin menemme jo kuitenkin myös eteenpäin muissa asioissa. Tervetuloa.

Lapuan Kokoomus on mukana Lapualla järjestettävässä yhteisöllisessä Kaunein Jouluikkuna-kilpailussa. Ikkunamme on hyvin perinteinen seimimaisema jolla haluamme viedä ajatukset Joulun alkuperäiseen tarkoitukseen, Jeesuslapsen syntymäjuhlaan. Viereisessä ikkunassa taas Sauli tonttulakkeineen koristelee kuusen iloksemme ja on taiteillut muutamat...