#Alex2024  

#Presidentinvaalit2024


Presidentinvaali 2. kierros

Lapualla on paljon tapahtumia Alexander Stubbin vaalikampanjan tueksi ja toivommekin että lähdet mukaan ja otat naapurisikin matkaan. Politiikan kuuminta kärkeä nähdään jälleen vierailulla kun Tere Sammallahti ja puolustusministeri Häkkänen saapuvat Lapualle tukikierrokselle. Seuraa meitä Instagramissa ja facebookissa johon päivittyy aikatauluja ja tapahtumia nopeaan tahtiin. Tehdään yhdessä Alexista Suomen seuraava presidentti #8.


Alex24

26.11.2023

"Koko Suomen etu edellä – aina ja yhdessä."

Torstaina 23.11. puhuttiin terveydestä ja pelastuspalveluista Lapualla Annalan Villalla. Keskusteluja siivitti herkullinen joulupuuro ja joulutortut.

Ennakkotietona ilmoitetaan että Annalan Villassa, Lankilantie 90, 62100 Lapua, järjestetään to 23.11.2023 klo 18.00 keskustelutilaisuus jossa tavattavana aluevaltuutettuja mm. Jaakko Pukkinen, Kai Pöntinen, Helena Lahtinen, Jussi Vaahtoniemi ja muutamia viranhaltijoita. Tule kuulemaan, kysymään ja nauttimaan jouluisesta tarjoilusta. Illan järjestää...

On aika jälleen syyskokousten. Su 26.11.2023 klo 17 alkaen Lapuan Kokoomuksen syyskokous ja n. klo 18 Kokoomuksen Lapuan Kunnallisjärjestön kokous. Molemmissa valittavana puheenjohtajat ja hallituksen jäsenet sekä muut vastuutehtävät ensi vuodelle. Tule myös kuulemaan poliittinen tilannekatsaus ja suunnittelemaan uutta.

On aika laittaa viime vuoden tileihin leima päälle ja siirtää katse tulevaan. Kokoomuksen Lapuan Kunnallisjärjestön ja Lapuan Kokoomuksen kevätkokoukset pidetään ke 3.5.2023 klo 18 omissa tiloissamme, Korvakahvilassa Asemakadulla. Kaffepannu on lämmin, tervetuloa!

Lapualainen monialayrittäjä, Kapteeni, keksijä ja innovaattori Harri Seppälä hakee Pohjanmaalta mandaattia Eduskuntaan. Alajärveläislähtöinen toiminnan mies päätti viime syksynä, että Nyt on oikea aika tehdä tekoja. Seuraa Harrin matkaa www.harriseppala.fi ja päiväkohtaisia menoja Instagramissa tai Facebookissa. Nyt on oikea aika valita numero 91!

Kokoomuksen valtuustoryhmä haastoi istuvat ja tulevat ehdokkaat siistimään Lapuaa ja tekemään Sydämellisiä tekoja yhdessä. Kokoomuksen porukasta parikymmentä sydämellistä lähti parin hengen ryhmissä siivoamaan Lapuan keskustan sotkuja. Saatiin hyvää jälkeä aikaan! Alangon, Halpa-Hallin, Simpsiöntien keskiosan, Rautieaseman, Simpsiön yläasema ja...