Seuraavat tilaisuudet Korvassa

3.5.2023 klo 18   Kokoomuksen Lapuan Kunnallisjärjestön ja Lapuan Kokoomuksen sääntömääräiset kevätkokoukset. Tervetuloa!

(Kokous on avoin kaikille Kokoomuksen jäsenille)

23.3.2023 klo 18-20 Eduskuntavaaliehdokkaamme Harri Seppälä tavattavissa Korvassa. Hörpätään kaffit ja kastettavat ja evästetään Harria. 

2022-2023 Eduskuntavaalien aikaan rantaudumme ihmisten pariin . Seuraa sosiaalisen median kanaviamme niin tiedät mihin saapua.

Aluevaalien alla tammikuussa 2022 ehdokastapaamisia joista ilmoittelemme lähempänä ajankohtaa.

12.12.2021 Valtuustoryhmän kokous klo 17 Korvalla

11.12.2021  Aluevaaliehdokkaita tarjoamassa glögiä ja keskusteluja Simpsiön Rinnehiihtokeskuksella. Tervetuloa juttelemaan!


Kahvila Korva avoinna?

Kahvilalla ei ole toistaiseksi pysyviä aukioloaikoja mutta päivittäin sielä joku nyt vaalien alla pyörii..

Kun näet kuhinaa Korvassa, tervetuloa keskustelemaan ja kahvittelemaan, oletpa sitten puolesta, vastaan tai jotain siltä väliltä.

 


Kahvila Korva 


on Kokoomuksen Lapuan Kunnallisjärjestön ja Lapuan Kokoomuksen hermokeskus. Tila on kaikkien Kunnallisjärjestön alaisten yhdistysten käytössä. Asemakadulla on upeat tilat kahdessa kerroksessa, joita voi käyttää mitä moninaisimmissa tilaisuuksissa. 

Ota meihin yhteyttä

tai tule käymään jos haluat tulla mukaan toimintaan. Meille ovat kaikki tervetulleita nuorista jo enemmän taivalta tallanneisiin. Tule kuulemaan arvoistamme, tekemällä oppii joten valmiiksi ei tarvitse olla politiikan asiantuntija.